pondělí 10. srpna 2015

Moje inspirace- Jolana Fišerová a Lev Murafa

Každý má nějaké sny, jen málokdo si je ale splní.

Jolanka s Murafou což je střapatý plyšový lví model a kouč, jsou nerozlučná dvojka inspirující mnoho lidí, poutavou formou krok po kroku učí lidi plnit si jejich sny a zdolávat cíle pro mnohé z nás neMYSLITELNÉ. Jolana i Murafa nám dnes a denně dokazují že můžeme zvládnout co chceme a ještě nám při tom formou e-booků ukáže jak na to.
Svůj web si založila jako úplný začátečník, i přes to dokázala na své stránky přilákat stovky a stovky lidí. Murafovi zábavné a milé fotografie doplňující texty, a osobitý styl se staly nedílnou součástí mého života.

Na webu Pokrokovník se dozvíte zajímavé tipy a rady jak se udržet na cestě za svým cílem a stoupat stále vzhůru. Na víc pro Vás Jolana spolu s Murafou připravují skvělé soutěže, a doplňky jako jsou záložky a tabulky kam můžete zaznamenat svůj poKROK.

A proč mě to zaujalo? Protože Jolanku znám a vím že musela ujít dlouhou cestu a překonat spousty překážek aby byla tam kde je, nic nemá zadarmo, i když sama zadarmo rozdává spoustu štěstí a inspirace. Že nám opravdu dokazuje že lze v životě dokázat víc než si myslíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat